tag:blogger.com,1999:blog-3129922434182147552.post289032986766927607..comments2024-03-27T08:35:56.288+01:00Comments on Takie tam moje pomysły: Sernik z brzoskwiniami i kruszonką kokosowąKrystyna Banaczkowskahttp://www.blogger.com/profile/05682790936599215163noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3129922434182147552.post-88710922863442365832021-09-04T19:42:56.978+02:002021-09-04T19:42:56.978+02:00ten z fotki piekłam w formie 24 x 28 cm. To baaaaa...ten z fotki piekłam w formie 24 x 28 cm. To baaaaaaaardzo stary przepis w moim zeszycie. Ma tak ze 20 lat i wtedy tylko przepisy zapisywałam ale bardzo niewiele piekłam. Serek TOSCA od lat nie jest produkowany. Myślę, że najlepiej by zastąpił go serek śmietankowy typu Delfiko czy Mój Ulubiony. Tamte serki miały chyba 400 g lub 500 g. To akurat kilogramowy kubełek sera tawrogowegoKrystyna Banaczkowskahttps://www.blogger.com/profile/05682790936599215163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129922434182147552.post-83550703152171029822021-09-04T19:41:35.988+02:002021-09-04T19:41:35.988+02:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Krystyna Banaczkowskahttps://www.blogger.com/profile/05682790936599215163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129922434182147552.post-53174455584352443902021-09-03T23:06:45.171+02:002021-09-03T23:06:45.171+02:00Pani Krystyno, na jaką blaszkę jest ten przepis?Pani Krystyno, na jaką blaszkę jest ten przepis?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06210437822635250531noreply@blogger.com